CV-ketels

 nefit easy

Aanschaf van een CV-ketel

De aanschaf van een CV-ketel is er meestal een voor 15 jaar of langer. Het is daarom belangrijk om een goede keuze hierin te maken. Wij van ‘Installatiebedrijf Weststrate’ doen er alles aan om u van een zo goed mogelijk advies te voorzien zodat uw CV-ketel optimaal ingezet kan worden.

Sinds dit jaar zijn wij Nefit dealer. Nefit is jarenlang bekend op de Nederlandse markt en niet voor niets! De ketels zijn solide, betrouwbaar en het merk streeft hoogwaardige kwaliteit na.  Omdat Nefit dit kan garanderen zijn wij ook met hen in zee gegaan.

Verder gebruiken wij bij het plaatsen van een CV-ketel enkel hoogwaardig materiaal waar uw installatie veilig wordt aangesloten. Als u besluit om bij ons een CV-ketel te kopen bieden wij u een all-in prijs. Dit houdt in dat wij voor u het gehele proces doorlopen van CV-ketel kopen, vervangen en installeren.

Kosten voor een CV-ketel: 

De prijzen van CV-ketels lopen uiteen. Afhankelijk van het type, vermogen en merk worden de kosten berekend.  Maar met de CV-ketel kopen alleen bent u er nog niet. De CV-ketel moet nog geïnstalleerd worden. Voor u tot kopen overgaat, kijkt onze adviseur naar uw huidige CV installatie. Belangrijk zijn onder andere: de dikte van de leidingen, rookgasafvoer, tappunten en de plaats in huis. Op basis hiervan maken wij een offerte.  Het type CV-ketel en de prijs verschilt per woning.

Welke ketel past bij mij? 

Uiteraard kunt u zich oriënteren op het gebied van ketels. Nefit heeft hiervoor een mooie tool ontwikkeld. Met deze tool kunt u zien welke ketel het beste bij uw woonsituatie past.

cv ketel

 

Gebruik de ketelwijzer

r  

Offerte aanvraag: 

Om een offerte voor u te maken die geheel aansluit bij uw wensen nemen wij graag persoonlijk contact met u op.  Als een ketel bij ons afneemt zorgen wij ook voor het onderhoud en service bij storingen. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

 

brief

Vraag een offerte aan 

Comments are closed.