Radiatoren

radson

Radiatoren 

Radiatoren zorgen ervoor dat een ruimte in een redelijke korte tijd verwarmt worden.   Al jarenlang plaatsen wij radiatoren van het merk Radson.  Radson heeft met name in Zeeland een grote marktpositie en deze hebben zij niet zo maar bedwongen.Onze ervaring is dat de radiatoren van Radson gekenmerkt worden door kwaliteit en efficiëntie.

Advies:

Indien u de keuze overweegt om nieuwe radiatoren te nemen is het belangrijk dat u ook hier voorzien wordt van goed advies. ‘ Welke capaciteit heeft een radiator nodig om de ruimte te verwarmen?’ ‘Wilt u met thermostaatknoppen werken of juist niet?’ ‘Wordt er momenteel gebruik gemaakt van vloerverwarming’ Dit zijn enkele vragen die onze monteur met u zal bespreken.

Eyecatcher: 

En naast de praktische kant zit er bij het uitkiezen van radiatoren tegenwoordig ook een esthetische kant aan. Radson biedt een behoorlijk aantal soorten radiatoren aan. Van de klassieke paneelradiator tot een verticale designradiator, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tevens kunnen de radiatoren in meer dan 200 (RAL) kleuren geleverd worden. Hierdoor kan een radiator een echte eyecatcher worden!

radiator eyecather

 

 

Comments are closed.