Over ons

Graag willen wij ons aan u voorstellen;

Wij zijn Christiaan Baars en Rosanne van de Vreede. Sinds 1 juli 2013 de eigenaren van Installatiebedrijf Weststrate.

Chrisenroosbusweststrate

 

Geschiedenis

 1953: Het installatiebedrijf wordt opgericht in Kortgene

 1973: Het bedrijf wordt overgenomen door dhr. en mevr. Weststrate. De naam ‘Installatiebedrijf Weststrate is een feit.

 2009: Christiaan gaat werken bij Installatiebedrijf Weststrate

 2013: Overname door Christiaan en Rosanne

 

 

vertrouwen

Installatiebedrijf Weststrate kent inmiddels een lange geschiedenis op het eiland Noord-Beveland.  In 1953 is het bedrijf opgericht.

In 1973 nemen Dhr. Joost Weststrate en zijn vrouw Willy Weststrate het over en is de naam ‘Installatiebedrijf Weststrate’ een feit.

Sinds 2009 komt Christiaan in de zaak bij ‘Installatiebedrijf Weststrate’.  Door de vele jaren in de installatiebranche heeft dhr. Weststrate een berg aan ervaring en kennis om aan Christiaan over te dragen. Hiervan maakt Christiaan gretig gebruik. Langzamerhand rijpt het idee om het bedrijf over te nemen, en op 1 juli 2013 is het zo ver: Installatiebedrijf Weststrate wordt door ons overgenomen. 

 

 

weststrate

Doordat meneer en mevrouw Weststrate een solide basis hebben gelegd voor het installatiebedrijf, gaan wij op dezelfde voet verder namelijk:  ‘Diensten en producten aanbieden waarvan wij de kwaliteit van garanderen en altijd klaar staan om service te verlenen’

 

 

 

christiaan weststrate bus

Wel brengen wij wijzigingen aan in de huisstijl van het bedrijf. Omdat in onze ogen de diversiteit van ons bedrijf te weinig wordt toegelicht proberen wij middel het logo en het werken met subgroepen in de huisstijl dit duidelijker voor u te maken.  Want de tijd dat een installateur alleen voor CV onderhoud kwam is allang voorbij.

Kortom wij staan voor u klaar met een scala aan diensten en producten met de oude vertrouwde kwaliteit van vroeger gecombineerd met de kennis van nu. 

 

 

 

 

Comments are closed.